donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenFC Lienden-speler Van Eem gaat plek niet meer afstaan

FC Lienden-speler Van Eem gaat plek niet meer afstaan

Erik van Eem van FC Lienden is niet meer van plan om zijn basisplaats bij de ploeg uit de Tweede Divisie af te staan. Dat zegt hij tegenover De Gelderlander.

FC Lienden won afgelopen weekend met 3-2 van HHC Hardenberg. Middenvelder Van Eem nam de openingstreffer voor zijn rekening. In de slotfase moest hij er vaak aan te pas komen om de 3-2 over de streep te trekken. ,,Maar eigenlijk had het helemaal niet zo spannend meer mogen worden. Die keeper van hen (Sander Danes, RW) pakte veel ballen. We hadden het al veel eerder af moeten maken”, zo zegt hij tegen het regionale medium.

Stugge ploeg

Volgens Van Eem was het belangrijk dat FC Lienden snel op voorsprong kwam. ,,Tegen HHC is het wel lekker om op voorsprong te komen, want het is een stugge ploeg. Normaal gesproken dan, want vandaag kregen wij wel erg veel ruimte.”

Plekje gevonden

Van Eem is niet van plan om nog op de bank te belanden bij de nummer drie uit de Tweede Divisie. ,,Ik heb mijn plekje op het middenveld nu gevonden en dat ga ik niet meer af staan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD