zondag, maart 26, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlKNVB BekerFC Groningen - NEC in de KNVB Beker: voorspellingen

FC Groningen – NEC in de KNVB Beker: voorspellingen

FC Groningen en NEC Nijmegen treffen elkaar in de achtste finale in het toernooi om de KNVB Beker. Lukt het de noorderlingen de nederlaag tegen PSV van zich af te spoelen? Of is het promovendus NEC die net als eerder dit seizoen als winnaar van het veld stapt tegen FC Groningen?

PSV was afgelopen weekend met 0-1 in te sterk voor FC Groningen en dus gaat de ploeg van Danny Buijs opzoek naar eerherstel in het doordeweekse bekertoernooi. Daar treft het angstgegner NEC. De laatste twee keer dat FC Groningen en NEC op het veld stonden samen wisten de Nijmegenaren maar liefst zes keer in totaal te scoren. Alle reden dus voor Buijs om eens flink te sleutelen aan zijn defensie. 

FC Groningen

 

VS

Datum: 19 januari 

Aftrap: 18:45 in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen

FC Groningen vs. NEC Nijmegen voorspelling

Met NEC krijgt FC Groningen een goed draaiende ploeg op bezoek. De promovendus staat op een keurige 9e plek van de Eredivisie en won het eerdere onderlinge duel met de Groningers ook dik verdiend. In het eigen Goffert Stadion werd het 3-0 voor de uitploeg van woensdagavond. 

FC Groningen daarentegen staat op een teleurstellende 13e plek van de Eredivisie en verloor de eerste wedstrijd van 2022 van PSV. Het goede gevoel, dat bij de uitploeg ongetwijfeld aanwezig zal zijn, is in het noorden al maanden zoek. De laatste overwinning in de Eredivisie dateert alweer van 27 november, toen FC Groningen met 1-4 te sterk was voor Fortuna Sittard. 

Dat het een spannende bekeravond belooft te worden in Groningen, staat vast. Maar wie er aan het langste eind gaat trekken? Gezien de huidige vorm van beide ploegen en het eerdere onderlinge resultaat neigen wij toch naar een uitschakeling voor de thuisploeg.  

FC Groningen - NEC Nijmegen goktips

De laatste keer dat deze twee teams tegenover elkaar stonden werd er flink gescoord. In de meest recente pot won NEC met 3-0. De wedstrijd daarvoor liep maar liefst uit op een 3-3 gelijkspel (vriendschappelijk duel, red.) Alle reden dus om in te zetten op een doelpuntenfestijn in Groningen. 

Daarnaast is het denkbaar dat FC Groningen de wedstrijd koste wat kost niet wil verliezen natuurlijk en gezien het feit de Groningers de nederlaag in Nijmegen niet vergeten zullen zijn, kan het nog wel eens een harde wedstrijd worden. Zowel NEC als Groningen zullen de huid duur verkopen en dat kan wel eens ten koste van een aantal kaarten gaan. 

FC Groningen - NEC Nijmegen winkansen

Hieronder vind je een overzicht van de quoteringen die Bet365 aanbiedt voor de bekerwedstrijd tussen FC Groningen en NEC. Check ze snel!

Als je denkt dat FC Groningen wint, dan pak je 2,20 keer je inleg. 

Staan de nummer dertien en negen van de Eredivisie na 90 minuten nog gelijkt? Dan krijg jij 3,40 keer je inzet. 

Als je denkt NEC Nijmegen aan het langste eind trekt binnen 90 minuten, dan krijg je 3,30 keer je inleg. 

Heb je het gevoel dat beide ploegen doelpunten zullen maken? Je krijgt dan 1,66 keer je inleg terug! Denk je van niet? Dan krijg je 2,10 keer je inleg terug. 

FC Groningen vs. NEC Nijmegen: Hoe claim ik mijn free bets

Krap bij kas? Of ben je niet van het risico nemen? Dat is geen enkel probleem. Er zijn namelijk volop gratis bets en weddenschappen die jou de kans geven om zonder enig risico tóch met spanning naar deze fantastische wedstrijd laten kijken. Zet je free bet gauw in op een dikke overwinning van NEC of verwacht je dat de doelman van FC Groningen de nul houdt? De keuze is compleet aan jou. Zie hieronder het stappenplan hoe je in aanmerking kan komen voor de gratis weddenschappen.

Hoe claim ik mijn free bets voor voetbal wedden voor FC Groningen vs. NEC Nijmegen?

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD