Volg ons

Eerste Divisie

FC Emmen wil door met Dick Lukkien

FC Emmen wil door met Dick Lukkien

FC Emmen heeft de intentie om het contract met trainer Dick Lukkien te verlengen. ,,Het mag duidelijk zijn dat wij graag met Dick verder willen”, stelt directeur Ben Haverkort tegenover RTV Drenthe.

Promotie
Lukkien is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Emmen. De coach heeft het naar zijn zin bij de club: ,,Ik heb niet het idee dat ik nu al per se hogerop moet. Zeker niet. Ik ben pas twee jaar hoofdtrainer en heb nog voldoende te leren. Ik kan net als FC Emmen nog wel een stap maken.” Zijn ambitie is om met FC Emmen te bouwen aan een ploeg die kan meedoen om promotie: ,,Ik hoop dat de club daar net zo over denkt en dat daarvoor financiële mogelijkheden zijn, al ben ik van mening dat we met de huidige selectie ook al ver moeten kunnen komen. Als wij ons plaatsen voor de play-offs ben ik ervan overtuigd dat geen enkele Jupiler League-club ons graag treft.”

Twee seizoenen
Volgens de regionale omroep is het ‘een kwestie van dagen’ alvorens Lukkien zijn contract voor twee seizoenen zal verlengen.

Discussieer mee!

Meer over Eerste Divisie