woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Emmen verlengt contract met 'groeibriljantje' Haydary

FC Emmen verlengt contract met ‘groeibriljantje’ Haydary

Omran Haydary (19) heeft binnen mum van tijd de harten van het FC Emmen-publiek voor zich weten te winnen. De vleugelaanvaller ontwikkelt zich zo goed, dat de club hem nu reeds heeft beloond met contractverlenging, meldt het Dagblad van het Noorden.

Roda JC
Haydary kwam deze zomer over van Roda JC, waar de Afghaan tien seizoenen in de jeugdopleiding had gespeeld. In het beloftenteam van de Limburgse club maakte de snelle aanvaller vorig seizoen tien treffers in veertien duels.

Indruk
Die lijn wist hij eenmaal met FC Emmen spelend in de Jupiler League probleemloos door te trekken. Met drie treffers in drie duels maakte Haydary indruk. Het groeibriljantje profiteerde van de afwezigheid van Michiel Hemmen en Mario Bilate en greep zijn kans.

2019
FC Emmen besloot de Afghaanse aanvaller daarom nu reeds een verlengd contract te geven. Hij staat daardoor tot medio 2019 onder contract, met een optie voor nog een seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD