Volg ons
Rens van Benthem Quick 20

Derde Divisie Zondag

FC Emmen test doelpuntenmachine van Quick’20

FC Emmen test doelpuntenmachine van Quick’20

De topscorers van de Derde Divisie Zondag zijn dit seizoen populair. Dennis Kaars van De Dijk liep al stage bij Sparta Rotterdam en wordt nog altijd begeerd door profclubs. Nu is ook Rens van Benthem op de radar gekomen, hij gaat samen met Ryan Snelders stage lopen bij FC Emmen.

Zestien goals

De boomlange aanvaller van de club uit Oldenzaal was dit seizoen al goed voor zestien doelpunten in de Derde Divisie Zondag. Mede daardoor draait Quick’20 uitstekend mee op dit niveau. In defensief opzicht weet Ryan Snelders indruk te maken en het tweetal wordt volgens Tubantia dan ook uitgenodigd door FC Emmen.

Kans op trainingsveld

In Drenthe mogen ze zich komende week bewijzen op het trainingsveld van de middenmotor van de Jupiler League. Daarna zal worden bekeken of ze in aanmerking komen om volgend seizoen aan te sluiten in Emmen. Deze club kijkt al vaker rond in de top van het amateurvoetbal. Zo stapte Gersom Klok afgelopen zomer nog over van HHC Hardenberg naar Emmen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag