vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Emmen sluit derde periode af met inhaalwedstrijd

FC Emmen sluit derde periode af met inhaalwedstrijd

Opmerkelijk genoeg heeft de KNVB de wedstrijd tussen FC Emmen en Helmond Sport voor dinsdagavond 1 maart op de agenda gezet. De wedstrijd stond eerder voor 14 januari op het programma, maar werd toen afgelast omdat Helmond Sport niet voldoende spelers op de been kon brengen. Hiervoor heeft de KNVB de club uit Brabant inmiddels drie punten in mindering gegeven, waardoor Helmond Sport momenteel de hekkensluiter van de Eerste Divisie is.

FC Emmen is momenteel samen met FC Volendam en FC Eindhoven verwikkeld in de strijd om de derde periodetitel. Dat de inhaalwedstrijd van FC Emmen tegen Helmond Sport na de laatste reguliere speelronde van 25 februari wordt ingepland, kan de formatie uit Drenthe een mogelijk voordeel geven. Op dat moment is immers duidelijk met welke uitslag FC Emmen de derde periodetitel wint.

Komende vrijdag staan met FC Emmen-FC Volendam en FC Eindhoven-ADO Den Haag twee toppers in de Keuken Kampioen Divisie op het programma.

 

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]