dinsdag, 27 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Emmen neemt Michiel Hemmen over van Cambuur

FC Emmen neemt Michiel Hemmen over van Cambuur

FC Emmen heeft haar gewenste aanvallende versterking te pakken. Michiel Hemmen sluit vandaag aan bij de selectie van trainer Dick Lukkien. De 30-jarige spits komt over van Cambuur, waar zijn contract deze zomer afliep. De aanvaller zal vermoedelijk echter slechts een half jaar inzetbaar zijn.

Welkome aanwinst
In Emmen gaat Hemmen op amateurbasis aan de slag, zo meldt de club. ,,Met de komst van Michiel Hemmen hebben we een ervaren spits aan onze selectie toegevoegd. Michiel is groot en sterk, bovendien balvast en kan zodoende als aanspeelpunt fungeren, maar ook zeker zelf het net vinden. Kortom: voor ons een zeer welkome kwantitatieve en kwalitatieve versterking. We hebben met Michiel gesproken over zijn toekomstplannen, en die liggen vanaf januari 2018 in Azië. Die droom kan hij enkel verwezenlijken door zichzelf het komende halfjaar fit te houden en zich als trefzekere spits te profileren. Dat past ons enorm en wij kunnen dit buitenkansje niet laten lopen”, stelt manager voetbalzaken Jan Korte op de clubsite.

Buitenlands avontuur
Hemmen zegt zich komend half jaar voor te willen bereiden op een buitenlands avontuur: ,,De afgelopen periode ben ik me gaan oriënteren en heb ik een plan voor de toekomst gemaakt. Ik wil nog éénmaal een buitenlands avontuur aangaan, en als tussenstap is Emmen een mooie club om te spelen. Fit blijven, wedstrijden spelen en doelpunten maken is mijn doelstelling. FC Emmen zocht nog een balvaste aanvaller met gevoel voor de goal. Onze wegen kruisen zich op het juiste moment en volgens mij kunnen we elkaar de komende tijd vooruit helpen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD