dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Emmen-coach Lukkien gelooft in promotie: 'Het kan echt'

FC Emmen-coach Lukkien gelooft in promotie: ‘Het kan echt’

FC Emmen droomt nog altijd van promotie naar de Eredivisie. De Drentse formatie is er slechts 90 minuten van verwijderd.

Goal maken
,,De spelers beseffen dat we nog steeds volop in de race zijn om geschiedenis te schrijven. We hadden graag willen winnen, maar dit is wel een ideaal gelijkspel. Als wij een goal maken moeten zij er twee maken”, reageert coach Dick Lukkien tegenover RTV Drenthe op de 0-0 in de heenwedstrijd tegen Sparta. Hij gelooft dan ook oprecht in een stunt: ,,Ja, het kan écht. Sparta zal voor eigen publiek toch moeten komen. Ze moeten scoren om in de eredivisie te blijven en dan bestaat de kans dat ze ruimte gaan weggeven omdat ze achterin niet te hoog op willen spelen. Nou, laten wij nu spelers hebben die wel raad weten met de geboden ruimte.”

Zin in
,,Ik denk ook dat er toch echt wel wat ontstaat op het moment dat een goal uitblijft. Dan zal Sparta, mede door het thuispubliek, meer en meer op jacht moeten naar een goal. Juist dan liggen er kansen voor ons. Ik kijk uit naar zondag, ik heb er nu al enorm veel zin in.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD