Volg ons

Eerste Divisie

FC Emmen bezorgt Go Ahead Eagles opnieuw ontgoocheling

FC Emmen bezorgt Go Ahead Eagles opnieuw ontgoocheling

Go Ahead Eagles lijkt onder Jan van Staa nauwelijks beter te presteren dan onder diens voorganger Leon Vlemmings. In de eigen Adelaarshorst ging de Deventer ploeg met 0-1 onderuit.

Vroege treffer
FC Emmen was vanaf de aftrap al agressiever en kwam na een kwartier via Alexander Bannink aan de leiding na een scherpe tegenaanval. De formatie van Dick Lukkien kreeg voor rust via Cas Peters en Anco Jansen bovendien nog goede mogelijkheid om de marge te verruimen.

Stevens uitblinker
Na de pauze kreeg ook Hilal Ben Moussa een dot van een kans om te scoren, maar hij kopte recht in de handen van de opnieuw uitblinkende doelman Sonny Stevens. Na een uur spelen werd de thuisploeg iets dreigender. Een steekpass van Sjoerd Overgoor bediende Bruno Andrade, de gevaarlijkste man bij de Eagles, maar hij wist doelman Dennis Telgenkamp niet te verschalken.

Rode kaart
In de slotfase kreeg Go Ahead nog de gelegenheid om met een man meer op jacht te gaan naar de gelijkmaker, omdat Emmenaar Glenn Bijl zijn tweede gele kaart kreeg. Het was echter Cas Peters die in blessuretijd de grootste kans kreeg, maar omdat zijn schot werd gekraakt, bleef het 0-1 en stijgt FC Emmen naar de vierde plaats.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie