maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Eindhoven verwelkomt Seedorf, Bergsen en zeven testers

FC Eindhoven verwelkomt Seedorf, Bergsen en zeven testers

FC Eindhoven heeft twee versterkingen toegevoegd aan de selectie. Doelman Menno Bergsen komt over van FC Dordrecht en Collin Seedorf is afkomstig van het Schotse Inverness Caledonian Thistle. Naast de twee nieuwelingen zijn er ook zeven spelers op proef bij de club, melden de Brabanders op de officiële website.

Schotland
Seedorf (23) plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen met daarin opgenomen een optie voor één jaar extra. Het afgelopen seizoen speelde hij veertien wedstrijden voor zijn Schotse werkgever. Eerder was hij actief voor oner andere RKC Waalwijk en FC Utrecht.

Doelverdediger
De achttienjarige Bergsen, die een overeenkomst in Eindhoven ondertekende voor twee seizoenen, maakte in de play-offs van het seizoen 2017/2018 zijn debuut bij FC Dordrecht waarbij hij een uitstekende indruk maakte. Eerder was hij actief voor onder andere SHO en Sparta Rotterdam.

Proefspelers
Naast de twee nieuwelingen heeft de club zeven spelers die op proef aansluiten bij de selectie. Naast de meest opvallende naam Shadrach Eghan van Go Ahead Eagles zijn dat Karim Essikal, Stevy Okitokandjo, Gyanfi Kyeremeh, Jovie Munter, Daan Simonse en Raphael Deville.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD