Volg ons

Eerste Divisie

FC Eindhoven verkoopt Van den Buijs aan Heracles

FC Eindhoven verkoopt Van den Buijs aan Heracles

FC Eindhoven raakt Dario van den Buijs kwijt aan Heracles Almelo. De 21-jarige verdediger tekent een driejarig contract in Almelo met een optie voor nog een jaar.

Van den Buijs levert FC Eindhoven een transfersom op van 250 duizend euro, vastgelegd als gelimiteerde transfersom in diens contract. ,,Dit is voor mij de juiste stap”, reageert Van den Buijs tegenover het Eindhovens Dagblad. ,,Heracles is een mooie club, die net als FC Eindhoven graag met jonge spelers wil werken. Afgelopen winter toonden zij al interesse, maar ik wilde het seizoen hier graag afmaken. Op die manier kan ik ook in de voorbereiding aansluiten bij Heracles.”

Van den Buijs kende een sterk seizoen, waarin hij liefst negen keer scoorde en daarnaast veel assists gaf. In 2015 kwam de talentvolle mandekker over van Club Brugge. Heracles legde ook voormalig PEC Zwolle-verdediger Bart van Hintum vast: ,,We spelen met deze twee spelers in op de toekomst”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma tegenover FOX. ,,Dario is in de Jupiler League een zeer talentvolle speler gebleken. Op meerdere gebieden aanwinsten voor onze club dus.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie