maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Eindhoven verkoopt Van den Buijs aan Heracles

FC Eindhoven verkoopt Van den Buijs aan Heracles

FC Eindhoven raakt Dario van den Buijs kwijt aan Heracles Almelo. De 21-jarige verdediger tekent een driejarig contract in Almelo met een optie voor nog een jaar.

Van den Buijs levert FC Eindhoven een transfersom op van 250 duizend euro, vastgelegd als gelimiteerde transfersom in diens contract. ,,Dit is voor mij de juiste stap”, reageert Van den Buijs tegenover het Eindhovens Dagblad. ,,Heracles is een mooie club, die net als FC Eindhoven graag met jonge spelers wil werken. Afgelopen winter toonden zij al interesse, maar ik wilde het seizoen hier graag afmaken. Op die manier kan ik ook in de voorbereiding aansluiten bij Heracles.”

Van den Buijs kende een sterk seizoen, waarin hij liefst negen keer scoorde en daarnaast veel assists gaf. In 2015 kwam de talentvolle mandekker over van Club Brugge. Heracles legde ook voormalig PEC Zwolle-verdediger Bart van Hintum vast: ,,We spelen met deze twee spelers in op de toekomst”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma tegenover FOX. ,,Dario is in de Jupiler League een zeer talentvolle speler gebleken. Op meerdere gebieden aanwinsten voor onze club dus.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD