zaterdag, maart 25, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Eindhoven stunt tegen FC Den Bosch, Sparta laat punten liggen bij...

FC Eindhoven stunt tegen FC Den Bosch, Sparta laat punten liggen bij Telstar en driepunter voor MVV

FC Den Bosch liet vrijdagavond dure punten liggen in de strijd om de koppositie. De koploper ging in en tegen Eindhoven onderuit door twee treffers in de slotfase (2-0). Sparta wist niet te profiteren van deze misstap want het kwam niet verder dan een puntendeling bij Telstar (1-1). MVV pakte in eigen huis drie punten tegen Helmond Sport (3-0).

FC Eindhoven – FC Den Bosch
De wedstrijd leek af te stevenen op een doelpuntloze puntendeling, maar de thuisploeg wist in de slotfase toch de drie punten veilig te stellen. Collin Seedorf was de gevierde man bij FC Eindhoven, zijn treffer in de 88ste minuut betekende de 1-0 voorsprong. In de blessuretijd gooide Elisha Sam met zijn doelpunt de wedstrijd helemaal in het slot (2-0).

Telstar – Sparta
De ploeg uit Velsen kwam verrassend aan de leiding tegen de hoger geklasseerde ploeg uit Rotterdam. Een hard schot van Terell Ondaan werd nog wel gered door doelman Kortsmit, maar de rebound werd een prooi voor Senne Lynen (1-0). Lang kon de thuisploeg daar echter niet van genieten. In de twintigste minuut stond de 1-1 al weer op het scorebord. Royston Drenthe wist een vrije trap aan de rand van het zestienmetergebied te promoveren tot een treffer.

MVV – Helmond Sport
In Maastricht moesten de fans lang geduld hebben totdat er eindelijk iets te juichen was. In de 39ste minuut was er een goed uitgespeelde aanval van MVV waarbij de bal via Holtby terecht kwam bij Van den Hurk die de bal binnen wist te werken (1-0). In de 68ste minuut leek het duel voortijdig beslist te zijn toen Koen Kostons de 2-0 aan liet tekenen. MVV mocht in de laatste minuut vanaf de strafschopstip de eindstand bepalen op 3-0, het buitenkansje werd verzilverd door Schroijen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD