dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Eindhoven neemt Joël Thomas over van FC Oss, RKC huurt ADO-talent

FC Eindhoven neemt Joël Thomas over van FC Oss, RKC huurt ADO-talent

FC Eindhoven neemt per direct Joël Thomas over van FC Oss. De 30-jarige Fransman had een moeizame relatie met de technische staf van de Ossenaren, waarop werd besloten zijn contract te ontbinden.

Beste oplossing
,,Er was onvoldoende klik voor een langere samenwerking”, reageert directeur Peter Bijvelds op de clubsite. ,,Dit is de beste oplossing voor alle partijen. We nemen met wederzijds respect afscheid van elkaar.” FC Eindhoven was er als de kippen bij om de spits, eerder spelend voor onder meer Girondins de Bordeaux, 1. FC Kaiserslautern, Dinamo Boekarest, CA Bastia en FC Dordrecht, binnen te hengelen.

RKC huurt Amatkarijo
Het is een drukke transferdag in Waalwijk. Nadat eerder al Leandro Resida werd vastgelegd, huurt RKC nu ook de 18-jarige Chovanie Amatkarijo van ADO Den Haag. ,,Chovanie is een jonge talentvolle speler die al op 18-jarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie heeft gemaakt. Met zijn snelheid en creativiteit kan hij dit seizoen van grote waarde zijn binnen RKC Waalwijk. Chovanie heeft enorm veel potentie en kan zich bij RKC Waalwijk in de Jupiler League verder ontwikkelen, we zijn dan ook blij dat wij hem deze kans kunnen bieden. Voor Peter van den Berg geeft deze speler daarnaast meer mogelijkheden op de flanken”, reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD