Volg ons

Eerste Divisie

FC Dordrecht ziet oude bekende Bliek terugkeren en haalt Valpoort op bij Excelsior

FC Dordrecht ziet oude bekende Bliek terugkeren en haalt Valpoort op bij Excelsior

Julius Bliek zal komend seizoen, na een afwezigheid van twee jaar, weer terugkeren in het shirt van FC Dordrecht. De centrale verdediger keert terug naar Nederland na een mislukt voetbalavontuur in Georgië. Maandag maakte de club uit de Eerste Divisie ook al de komst van Arsenio Valpoort wereldkundig via de officiële kanalen.

Valpoort (27) kwam het voorgaande seizoen uit voor Excelsior. Voor deze periode was hij onder andere actief voor sc Heerenveen, PEC Zwolle, Ferencvaros, RKC Waalwijk, Beitar Jerusalem, Almere City Busan Park en Roeselare. De andere aanwinst Bliek (op archiefbeeld in het shirt van Go Ahead Eagles) speelde in het seizoen 2017/2018 dertig officiële wedstrijden voor FC Dordrecht. De verdediger maakte daarna transfervrij de overstap naar Go Ahead Eagles en in januari van dit jaar begon hij aan zijn avontuur in Georgië waar hij ging spelen voor FC Saburtalo. Dit duurde echter niet lang vanwege de coronacrisis.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie