Volg ons

Eerste Divisie

FC Dordrecht ziet oude bekende Bliek terugkeren en haalt Valpoort op bij Excelsior

FC Dordrecht ziet oude bekende Bliek terugkeren en haalt Valpoort op bij Excelsior

Julius Bliek zal komend seizoen, na een afwezigheid van twee jaar, weer terugkeren in het shirt van FC Dordrecht. De centrale verdediger keert terug naar Nederland na een mislukt voetbalavontuur in Georgië. Maandag maakte de club uit de Eerste Divisie ook al de komst van Arsenio Valpoort wereldkundig via de officiële kanalen.

Valpoort (27) kwam het voorgaande seizoen uit voor Excelsior. Voor deze periode was hij onder andere actief voor sc Heerenveen, PEC Zwolle, Ferencvaros, RKC Waalwijk, Beitar Jerusalem, Almere City Busan Park en Roeselare. De andere aanwinst Bliek (op archiefbeeld in het shirt van Go Ahead Eagles) speelde in het seizoen 2017/2018 dertig officiële wedstrijden voor FC Dordrecht. De verdediger maakte daarna transfervrij de overstap naar Go Ahead Eagles en in januari van dit jaar begon hij aan zijn avontuur in Georgië waar hij ging spelen voor FC Saburtalo. Dit duurde echter niet lang vanwege de coronacrisis.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie