Volg ons

Eerste Divisie

FC Dordrecht-mist verdediger: ‘Hij moest een modeshow lopen’

FC Dordrecht-mist verdediger: ‘Hij moest een modeshow lopen’

FC Dordrecht mag dan dit seizoen voetballend nog niet aan klantenbinding doen, voor de vrouwelijke fans op de tribune is er wel wat te genieten. In Lewis Montsma heeft trainer Gerard de Nooijer een internationaal model in zijn selectie.

Dat zorgt zelfs voor wat complicaties, aangezien de 20-jarige verdediger vanwege modelklussen niet altijd kan trainen. Zo ontbrak Montsma afgelopen weken enkele dagen vanwege een modeshow in Londen. ,,Dat hebben we toegestaan. Het staat ook in zijn contract, dus we hebben een model”, reageert De Nooijer tegenover FOX Sports.

,,Hij zal als model wel meer verdienen dan bij Dordrecht, maar hij vindt voetbal nog te leuk. Hij doet het prima bij ons, dus ik hoop wel dat nog even hier blijft.” Montsma speelde in het verleden in de jeugd van AFC en sc Heerenveen om via SC Cambuur bij FC Dordrecht te geraken. Montsma heeft nog een contract tot medio 2020 aan de Krommedijk.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie