zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Dordrecht dichtbij stunt tegen Sparta

FC Dordrecht dichtbij stunt tegen Sparta

FC Dordrecht kan met opgeheven hoofd afscheid nemen van de play-offs. De ploeg van Gerard de Nooijer had lang zicht op een daverende stunt toen het op Het Kasteel met 0-2 voorkwam, maar door de 2-2 eindstand gaat Sparta door naar de finale.

Nadat de heenwedstrijd in Dordrecht in 1-2 was geëindigd, leek Sparta in eigen huis het karwei eenvoudig af te kunnen maken. Het liep echter anders toen FC Dordrecht al vroeg via een van richting veranderd schot van Denis Mahmudov op 0-1 kwam. Binnen een half uur werd het zelfs 0-2 door een botsing van doelman Nienhuis en verdediger Bart Vriends, waaruit Jeremy Cijntje profiteerde.

Na rust maakte Deroy Duarte de aansluitingstreffer. FC Dordrecht hoopte een verlenging eruit te slepen maar slaagde daar niet in. In de zinderende slotfase maakte Robert Mühren in twee instanties de 2-2, waardoor Sparta op de valreep ontsnapte.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD