Volg ons

Eerste Divisie

FC Dordrecht contracteert talentvolle spits van amateurs

FC Dordrecht contracteert talentvolle spits van amateurs

FC Dordrecht geeft aanvaller Terence Groothusen de kans zich te bewijzen in het profvoetbal. De 20-jarige spits is afkomstig van EDO uit Haarlem en krijgt een contract bij Dordt, meldt het AD.

Arias
Groothusen zal in eerste instantie gaan fungeren als tweede spits achter Jafar Arias, die herstellende is van een blessure. Hij heeft inmiddels voorzichtig de training hervat.

Proefspelers
FC Dordrecht heeft (voorlopig) afscheid genomen van de proefspelers Thijs Bouma, Thomas van den Houten, de Australiërs Ryan en Declan Lambert en de Braziliaan Bruno Kischinhevsky, die afgelopen zaterdag in Waardenburg allen speeltijd kregen tijdens het eerste oefenduel tegen een regioteam, dat met 2-0 werd verslagen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie