dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Dordrecht annuleert Open Dag, oefenduel met Katwijk nu op De Krom

FC Dordrecht annuleert Open Dag, oefenduel met Katwijk nu op De Krom

FC Dordrecht heeft maandagochtend via de officiële website bekend gemaakt dat de jaarlijkse Open Dag bij de club geen doorgang zal vinden. De oefenwedstrijd tegen vv Katwijk, die gespeeld zou worden na dit evenement op 4 augustus gaat wel door, maar dan op het sportpark van de kampioen van de Tweede Divisie en dus niet in het Riwal Hoogwerkers Stadion.

Hybride natuurgrasmat
Op dinsdag 10 juli start men in het laatstgenoemde stadion met de voorbereidingen op de nieuwe te plaatsen hybride natuurgrasmat in Dordrecht. De selectie van trainer/coach Gerard de Nooijer zal voor de trainingen uitwijken naar de velden van amateurvereniging Oranje Wit.

Oefenwedstrijd in Katwijk
FC Dordrecht zou in het teken van de Open Dag een oefenwedstrijd spelen tegen vv Katwijk. Door de situatie rondom de plaatsing van de nieuwe grasmat staan de twee ploegen nu, volgens de informatie op de voornoemde website, op 4 augustus 2018 om 14:30 uur tegenover elkaar op het sportcomplex De Krom.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD