dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieFC Den Bosch wil stadion snel ontwikkelen: ,,Promotie is nu onwenselijk''

FC Den Bosch wil stadion snel ontwikkelen: ,,Promotie is nu onwenselijk”

De verbouwing van stadion De Vliert heeft grote prioriteit voor de nieuwe FC Den Bosch-directeur Paul van der Kraan. ,,Stel dat we dit seizoen al zouden promoveren, dan krijgen we volop problemen omdat ons stadion eigenlijk niet geschikt is voor de Eredivisie.”

Tribune gesloten

Onlangs werd de oosttribune gesloten op last van de gemeente. De constructie van de tribune is onveilig en bovendien waren er vaak ongeregeldheden. ,,Elke dag dat we die tribune niet kunnen gebruiken is onacceptabel”, zegt Van der Kraan tegen het Brabants Dagblad.

Verbouwing

,,De Vliert is nu geen voetbalstadion. Ik wil er naar toe dat we onze plannen voor het stadion op 1 juli volgend jaar gereed hebben. Hopelijk gaat dan de schop in 2019 de grond in. Het duurt toch allemaal al veel te lang.”

Promotie naar Eredivisie

FC Den Bosch staat momenteel zevende in de Jupiler League. Promotie naar het hoogste niveau is eigenlijk niet wenselijk. ,,Maar als het ons overkomt dat we promoveren, dan promoveren we gewoon. Je hebt dan alleen niet de kans om uit te groeien tot een stabiele club in de Eredivisie. Dat kan pas als dit stadion is aangepast.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD