vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Den Bosch verrast met huur Juventus-duo en nieuwe algemeen directeur

FC Den Bosch verrast met huur Juventus-duo en nieuwe algemeen directeur

FC Den Bosch versterkt zich op de laatste dag van de zomerse transfermarkt met twee opvallende nieuwelingen. Het huurt verdediger Erik Mattias Andersson (19) en aanvaller Giorgio Siani (20) van het Italiaanse Juventus, waarmee de club een samenwerkingsverband heeft.

Jeugdinternational
Erik Mattias Andersson is Zweeds jeugdinternational en speelde eerder in de jeugd bij Malmö FF. Giorgio Siani speelde in de jeugd onder andere voor de Italiaanse clubs Atalanta, Varese, Carpi en Tuttocuoio.

Opleidingsclub

,,We hebben met Mattias en Giorgio twee talentvolle spelers binnengehaald die een kwaliteitsimpuls geven aan onze selectie”, reageert coach Wil Boessen opgetogen op de clubsite. ,,We zijn ervan overtuigd dat beide spelers zich bij FC Den Bosch als opleidingsclub op de juiste wijze verder kunnen ontwikkelen. Mattias is een sterke centrale verdediger, Giorgio kan zowel op het middenveld als op de flanken in de aanval uit de voeten.”

Nieuwe directeur
Op de laatste dag van augustus stelde FC Den Bosch tevens een algemeen directeur aan. Paul van der Kraan, eerder in die functie werkzaam bij onder meer Vitesse, volgt de onlangs opgestapte Bert Wernke op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD