zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Den Bosch-trainer Boessen: 'Elftal staat en invallers zijn scherp'

FC Den Bosch-trainer Boessen: ‘Elftal staat en invallers zijn scherp’

FC Den Bosch bezet na elf speeldagen de negende plaats in de Jupiler League. Trainer/coach Wil Boessen ziet tot zijn tevredenheid dat het elftal vorm heeft gekregen en dat de invallers er alles aan doen om met het team tot een goed resultaat te komen.

Eerste periode
Boessen keek aan de vooravond van de komende confrontatie nog even terug op de strijd om de eerste periode met FC Den Bosch waarin de ploeg op de zesde plaats eindigde. ,,De eerste periode heb ik met gemengde gevoelens beleefd. Met vlagen hebben we heel goed voetbal laten zien en bij vlagen was het minder. We konden helaas aan het einde van de periode niet doordrukken en mede door de vele gelijke spelen zodoende onvoldoende aanspraak maken op een betere eindklassering. Voor de rest ben ik zeer tevreden over de groep die zich continu ontwikkelt en steeds fitter wordt. Het elftal staat, de invallers zijn scherp en van toegevoegde waarde”, aldus de oefenmeester op de officiële website van zijn werkgever.

FC Dordrecht
Vrijdag staat de wedstrijd in en tegen Dordrecht op het programma voor de Brabantse formatie. ,,Ik denk dat de ploegen van FC Den Bosch en FC Dordrecht veel gelijkenissen hebben. Ook zij beginnen steeds stabieler te worden in hun resultaten, al wijzigt hun speelwijze nog voortdurend. Ze beschikken over veel power en lengte in de as en spelen geregeld met veel pressie naar voren. Wij moeten voetballend in staat zijn om te profiteren van de ruimte die daardoor ontstaat.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD