woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Den Bosch stormt de top vijf binnen na zege op FC...

FC Den Bosch stormt de top vijf binnen na zege op FC Volendam

FC Den Bosch is na de 3-1 overwinning op Volendam de top vijf binnengeslopen. De oranjehemden blijven ook na de achtste seizoensnederlaag de nummer laatst van de Jupiler League.

Sterke start thuisploeg
De Bosschenaren begonnen in het eigen stadion De Vliert sterk en kwam na een kwartier op voorsprong. Niek Vossebelt zette zijn voet achter de bal na een schitterende dribbel van Muhammed Mert. Geheel tegen de verhouding in kwam Volendam zeven minuten later op gelijke hoogte via Enzo Stroo die makkelijk wegliep bij twee centrale verdedigers en de bal koel binnen schoot. Teamgenoot Nick Doodeman zat toen al met een handblessure in de kleedkamer en was vervangen door Luis Pedro.

Tweede helft
In de tweede helft was de eerste gevaarlijke aanvallende actie van Volendammer Rodney Antwi die doelman Kees Heemskerk op zijn weg vond.  FC Den Bosch was het echter wat als eerste wist te scoren. Jort van der Sande kopte een vrije trap van Jens van Son binnen. Sven Blummel verergerde de zorgen voor het geplaagde Volendam met het binnenschieten van de 3-1. Voor zowel Vossebelt als Blummel, die zich geblesseerd moest laten vervangen, staat de teller op zes doelpunten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD