Volg ons

Eerste Divisie

FC Den Bosch-spits Jort van der Sande: ‘Lijkt wel een droom’

FC Den Bosch-spits Jort van der Sande: ‘Lijkt wel een droom’

FC Den Bosch is bezig aan een serie die in jaren niet is neergezet. De formatie van Wil Boessen bleef voor de elfde keer ongeslagen en trakteerde Go Ahead Eagles op een 3-0 nederlaag. Spits Jort van der Sande kan zijn ogen nauwelijks geloven.

Onwerkelijk

,,Dit voelt heel onwerkelijk”, jubelt hij in het Brabants Dagblad. ,,In vorige seizoenen reisden we naar ploegen als Cambuur om daar de schade beperkt te houden. Nu gaan we erheen terwijl we weten dat we de betere ploeg zijn. En nu spelen we op eigen veld ook gewoon Go Ahead Eagles weg. Het lijkt wel een droom.”

Niveau vasthouden
Tegelijk roept het de vraag op waartoe Den Bosch nog meer in staat is. Daarover is trainer Boessen heel duidelijk: ,,Beter dan dit kan niet. Dit is onze top. Nu moeten we proberen dit niveau vast te houden. Dan stroomt het stadion misschien ook weer vol.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie