Volg ons

Eerste Divisie

FC Den Bosch pissig op grensrechter: ‘Hij bleef aan het gras plukken’

FC Den Bosch pissig op grensrechter: ‘Hij bleef aan het gras plukken’

Het duel tussen FC Den Bosch en FC Emmen werd vrijdagavond afgelast omdat het kunstgras in stadion De Vliert op meerdere plekken losliet. Toch wijst de thuisclub ook naar één van de grensrechters.

,,De assistent-scheidsrechter vond het echter nodig om overal aan het gras te plukken en die heeft op meerdere plaatsen het veld kapotgetrokken. Volgens de man van het onderhoudsbedrijf was het veld prima, maar als je aan die mat gaat lopen plukken, dan komt-ie omhoog”, moppert directeur Paul van der Kraan in het Brabants Dagblad.

Scheidsrechter Van der Eijk: ,,Bij de algehele keuring van het veld kwamen we erachter dat het kunstgras op veel meer plekken was losgelaten. Op sommige stukken kon je het zo ver omhoog trekken dat je het beton eronder zag liggen. Ik kon de veiligheid van de spelers niet garanderen. Als je schiet, ga je met je noppen in het gras. Het kan niet de bedoeling zijn dat het dan omhoog komt. Dat wij het gras losgetrokken zouden hebben, is absoluut niet waar.”

Het duel wordt maandag ingehaald.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie