Volg ons

Eerste Divisie

FC Den Bosch grijpt ‘wintertitel’ met zege op Roda JC

FC Den Bosch grijpt ‘wintertitel’ met zege op Roda JC

FC Den Bosch gaat als koploper de winterstop in. De ploeg van Wil Boessen was met 2-0 te sterk voor Roda JC.

Na een gelijkopgaande beginfase opende Sven Blummel na een klein half uur de score met een rebound na een schot van Stefano Beltrame. Roda JC was via Guliano van Velzen even later dichtbij de gelijkmaker, maar de aanvaller kwam net tekort om te kunnen intikken. Bosschenaar Luuk Brouwers was op zijn beurt eveneens dichtbij een treffer, maar raakte de pal.

Na een kwartier in de tweede helft werd het duel definitief beslist. Beltrame mocht aanleggen vanaf elf meter en faalde niet. Roda verzuimde het duel spannend te maken toen Livio Milts over de bal heen maaide in kansrijke positie. Aan de andere kant had Den Bosch gelegenheid om de score nog wat op te voeren, maar was niet zorgvuldig in de afwerking. Zodoende bleef het bij 2-0 en mag FC Den Bosch zich winterkampioen noemen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie