maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Den Bosch geeft NEC pak slaag, De Graafschap verliest van MVV

FC Den Bosch geeft NEC pak slaag, De Graafschap verliest van MVV

Een pijnlijke avond voor titelkandidaten NEC en De Graafschap. De Nijmegenaren verloren pijnlijk van FC Den Bosch, terwijl De Graafschap op eigen veld het hoofd moest buigen voor MVV.

FC Den Bosch – NEC 3-0
NEC heeft een harde nederlaag geleden bij FC Den Bosch. De formatie van coach Adrie Bogers ging met 3-0 onderuit en kent een uiterst stroeve seizoenstart. Dennis Kaars tekende voor zijn eerste treffer na een blunder van Joshua Smits. Niek Vossebelt tekende voor de 2-0. Na rust wist NEC geen vuist te maken om de aansluiting te bewerkstelligen. In de slotfase bepaalde Muhammed Mert de eindstand op 3-0 en miste NEC nog een strafschop.

De Graafschap – MVV 1-2
Het werd een heet avondje op de Vijverberg. Na een scrimmage, waarbij doelman Filip Bednarek de bal vermoedelijk als laatste raakte, kwam De Graafschap op achterstand. Vervolgens lag het duel even stil door vuurwerk vanuit het uitvak dat op het veld werd gegooid. Toen het duel hervat werd, scoorde Samy Mmaee met het hoofd de 0-2. In de slotfase persten de Superboeren er nog wel een offensief uit, maar verder dan een aansluitingstreffer van Mark Diemers kwam De Graafschap niet. MVV bezet nu samen met Fortuna Sittard de koppositie.
Het was een tumultueuze wedstrij

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD