maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Den Bosch aast op Paco van Moorsel, RKC test Dani van...

FC Den Bosch aast op Paco van Moorsel, RKC test Dani van der Moot

Na de overname door Kakhi Jordania kan FC Den Bosch de transfermarkt op. Één van de eerste spelers die mogelijk naar de Vliert komt, is Paco van Moorsel.

De 28-jarige middenvelder traint momenteel mee met RKC, maar geeft tegenover het Brabants Dagblad aan dat een terugkeer naar FC Den Bosch voor hem een serieuze optie is. ,,In die categorie spelers moet je wel denken”, zegt technisch manager Bert Ruijsch tegenover de krant. ,,We hebben op een paar sleutelposities in het elftal nog wel ervaring nodig om ook in moeilijke fases tijdens het seizoen stabiel te blijven. We hebben jonge talenten, maar dat is niet genoeg.” Mogelijk blijft ook doelman Kees Heemskerk alsnog bij de Bosschenaren. Aanvankelijk werd zijn contract niet verlengd.

RKC test vrijdagavond in de oefenwedstrijd tegen NEC spits Dani van der Moot. Hij is in beeld als derde spits achter Mario Bilate en de geblesseerde Roland Bergkamp. De aanvaller speelde eerder bij FC Volendam, AZ, Jong PSV en Jong FC Utrecht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD