dinsdag, 5 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFC Den Bosch-aanwinst Jens van Son: 'Nacompetitie is het ultieme doel'

FC Den Bosch-aanwinst Jens van Son: ‘Nacompetitie is het ultieme doel’

Met Jens van Son als nieuwe routinier op het middenveld is FC Den Bosch vastbesloten komend seizoen de teleurstellende veertiende plek van vorig jaar te overtreffen. De 29-jarige middenvelder wil een constant seizoen met de Bosschenaren draaien, met als beloning rechtstreekse plaatsing voor de nacompetitie.

Revanche

,,De nacompetitie is het ultieme doel. En dan graag via de reguliere ranglijst, want dat wil zeggen dat je van begin tot eind vrij constant hebt gepresteerd”, stelt Van Son in het Brabants Dagblad. De middenvelder is bovendien gretig omdat hij afgelopen seizoen een half jaar buitenspel stond met een zware meniscusblessure.

Langdurige samenwerking
,,Ik heb zin om weer veel speelminuten te maken. Daarom ben ik blij dat ik voor drie jaar heb getekend bij FC Den Bosch. Daarmee geeft de club aan dat er vertrouwen is in een langdurige samenwerking. Bovendien ligt er voor mij sportief een mooie uitdaging in het verschiet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD