Volg ons

Clubs

FC Den Bosch strikt PSV-talent Blummel

FC Den Bosch strikt PSV-talent Blummel

FC Den Bosch heeft zich versterkt met Sven Blummel. De 20-jarige linksbuiten komt over van Jong PSV waar geen nieuw contract voor hem klaar lag, meldt het Brabants Dagblad.

In Den Bosch tekent de aanvaller een tweejarig contract. Blummel speelde twee seizoenen bij de Eindhovense beloften, waarin hij tot zestien optredens en een treffer kwam. In maart zegde PSV zijn aflopende contract op. De vleugelspits liep ook even stage bij RKC, maar tot een contract kwam het niet.

,,Sven is een talentvolle speler uit de regio die als linkervleugelaanvaller en als aanvallende middenvelder uit de voeten kan”, toont hoofdtrainer Wil Boessen zich enthousiast. ,,Hij heeft een goede opleiding genoten en heeft de potentie om door te groeien. Sven is een technische, balvaardige voetballer. Wij hebben de overtuiging dat hij zich bij ons verder kan ontwikkelen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Clubs