zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlClubsFC Den Bosch lanceert seizoenkaart op basis van 'betaal per punt'

FC Den Bosch lanceert seizoenkaart op basis van ‘betaal per punt’

Een zeer creatief en innovatief idee uit stadion de Vliert. FC Den Bosch lanceert deze zomer haar seizoenkaart voor het volgend seizoen op basis van ‘betaal per punt’. Zo wil de club letterlijk haar supporters ‘waar voor hun geld’ geven.

Op de clubsite schrijft men: ,,Supporters van FC Den Bosch kunnen komend jaar via het concept ‘Pay Per Point’ al een seizoenkaart aanschaffen vanaf € 25,00! Dit is het vaste instapbedrag dat je voor de M-side, noord- en zuidtribune betaalt. Op de eretribune bedraagt het vaste instapbedrag voor volwassenen € 125,00. Vervolgens betaal je een variabel bedrag op basis van de sportieve prestaties van de club in Stadion De Vliert tijdens competitiewedstrijden. Bij een overwinning betaal je als volwassene € 10,00, bij een gelijkspel € 5,00 en bij een nederlaag helemaal niets! De sportieve prestaties van de club bepalen dus de hoogte van jouw seizoenkaartbedrag, waarbij er vanzelfsprekend een maximumbedrag is ingebouwd. Van het variabele bedrag per punt gaat de helft naar de club en komt de andere helft ten goede aan de jeugdopleiding en de FC Den Bosch Foundation. Met je seizoenkaart steun je dus niet alleen FC Den Bosch, maar draag je ook actief bij aan de toekomst van de club!”

De club geeft bovendien alle seizoenkaarthouders die voor 12 juni een stoeltje reserveren een wedstrijdshirt gratis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD