Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Fatima (ONS Sneek) baalt van rode kaart: ‘Met elf spelers zeker punten gepakt tegen Noordwijk’

Fatima (ONS Sneek) baalt van rode kaart: ‘Met elf spelers zeker punten gepakt tegen Noordwijk’

Serge Fatima speelde zaterdag een uitstekende wedstrijd in dienst van ONS Sneek dat op weg leek naar één of meer punten tegen lijstaanvoerder Noordwijk. De verdediger moest echter na 62 minuten spelen het veld met een rode kaart verlaten en zag vanaf de zijlijn hoe de koploper alsnog de drie punten binnen wist te slepen. Dit vanzelfsprekend tot grote teleurstelling van de verdediger.  

Niet kansloos
,,Voor de wedstrijd spraken wij al af dat we met lef moesten spelen en dan uitgaan van onze eigen kracht. We wisten vooraf dat wij niet kansloos zouden zijn tegen Noordwijk. De eerste helft vond ik ons beter spelen dan de tegenstander en ik had het gevoel dat Noordwijk daar toch wel wat van schrok. We waren niet bang om te voetballen en kregen een aantal mogelijkheden. Noordwijk kreeg voor de rust de beste kans op de 1-0. Uiteindelijk wisten wij de rust te halen met 0-0 en hadden echt het gevoel dat er iets te halen was. In de tweede helft voerden wij de druk op en dat resulteerde in de treffer van Yume Ramos. Dat gaf ons een enorme boost”, aldus Fatima tegenover Voetbal247.

Rode kaart breekpunt
Alles en iedereen was het er na afloop over eens dat de rode kaart voor Fatima het breekpunt was in de wedstrijd. Ook de verdediger was deze mening toegedaan. ,,Ik kreeg de bal iets te zacht teruggespeeld van een ploeggenoot. Hierdoor kwam er een speler van Noordwijk tussen die vervolgens recht op ons doel af kon lopen. Ik moest iets corrigeren en op het eerste moment wil je dan natuurlijk de bal spelen, maar dat lukte niet. Ik maakte een overtreding en dacht in eerste instantie dat ik daarvoor een gele kaart zou krijgen. Ik zag dat de scheidsrechter de rode kaart gaf, ik vond dat wat te zwaar bestraft ook nadat ik de beelden van de overtreding terug heb gezien. Ik ben er zeker van dat als wij met elf spelers de wedstrijd uit hadden kunnen spelen wij punten gepakt hadden tegen Noordwijk. Uiteindelijk sta je met lege handen en dat is jammer. Nu moeten wij weer verder naar volgende week en dan moeten de punten dan maar gepakt worden.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag