Volg ons
Fans VVSB McDonalds 60 gratis hamburgers

Tweede Divisie

Fans VVSB scoren 60 gratis hamburgers bij McDonalds

Fans VVSB scoren 60 gratis hamburgers bij McDonalds

De supporters van VVSB hebben het verlies in de KNVB Beker snel verwerkt. Kort na afloop van de wedstrijd tegen FC Volendam (4-1-nederlaag), bezochten de fans de McDonalds en door gezamenlijk een liedje te zingen werden zij getrakteerd op zestig gratis hamburgers.

Cadeau kalender

Na het laatste fluitsignaal in het Kras Stadion vertrokken de supporters van VVSB niet direct richting Noordwijkerhout. Ze maakten een tussenstop bij de McDonalds. Daar kregen de VVSB-fans het voor elkaar om zestig gratis hamburgers te scoren. McDonalds heeft in december de Cadeau Kalender. Het is een soort adventskalender, met iedere dag een speciale actie. De actie van dinsdag 13 december hield in dat bezoekers een gratis hamburger zouden krijgen als zij het liedje ‘Oh denneboom’ zouden zingen.

Dat is precies wat de supporters van VVSB hebben gedaan. Een complete supportersbus stopte bij de hamburgerketen, verzamelden zich als een groep voor de kassa en zongen luidskeels ‘Oh denneboom’. De medewerkers van het fastfoodrestaurent wisten niet wat ze meemaakten, maar konden niets anders dan iedereen een gratis hamburger geven. Onderstaande video gaat inmiddels behoorlijk viral op internet. De video is al ruim tienduizend keer bekeken.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie