dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste Divisie'Fans' RKC mishandelen eigen steward

‘Fans’ RKC mishandelen eigen steward

RKC Waalwijk heeft geen goed woord over voor het gedrag van een viertal ‘fans’ die dinsdagavond tijdens het bekerduel met Willem II een eigen steward mishandelden.

Stadionverbod en geldboete
De steward had één van hen aangesproken op provocerend gedrag richting Willem II-supporters. Daarop kreeg hij klappen. Het viertal kon worden geïdentificeerd en is aangehouden door de politie. Hen wacht lange stadionverboden en flinke geldboetes. ,,De stadionverboden zullen niet mals zijn. En ik verwacht dat er ook een forse geldboete tegenover zal staan, maar daar gaat de KNVB over”, reageert Sander Mijnhijmer namens RKC in het Brabants Dagblad.

Knettergek
RKC is met name woedend omdat het nota bene een eigen vrijwilliger betreft die slachtoffer is: ,,Stewards die gaan mee uit liefde voor de club. Als vrijwilliger. Als je daar dan niet met je handen vanaf kan blijven ben je knettergek. Zonder stewards is het bezoeken van een uitwedstrijd niet eens mogelijk.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD