maandag, november 29, 2021
HomeClubsKozakken BoysFans Kozakken Boys kunnen via livestream in kantine uitduel bij HFC kijken

Fans Kozakken Boys kunnen via livestream in kantine uitduel bij HFC kijken

Kozakken Boys beschikt over honderden trouwe fans. Dit seizoen volgden ze hun club door het hele land met een aparte bus. Zaterdag bij HFC worden er – in de buitenlucht- geen fans toegelaten aan de Spanjaardslaan. Fans van Kozakken Boys kunnen binnen in de kantine van sportpark de Zwaaier de wedstrijd live volgen, meldt de club op haar website. De kosten bedragen 10 euro.

De sportkantines vallen onder de regelgeving voor de horeca. Voor horeca, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden) is het coronatoegangsbewijs verplicht. De horecavoorziening kan open tussen 06.00 uur ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds.

Zowel in de sportkantine als op het terras geldt dat men gebruik maakt van een vaste zitplaats. Om toegang te krijgen tot de kantine en het buitenterras is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs nodig.

De livestream op een groot scherm is saillant omdat de KNVB spelers, trainers, vrijwilligers en andere betrokkenen verzoekt om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten.

Kozakken Boys legde deze week Mike van de Meulenhof vast. Hij is een 22-jarige keeper die afkomstig is van Jong PSV. De 22 jarige Helmonder speelde 27 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Eerste doelman bij Kozakken Boys is de ervaren Ricardo Kieboom.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS