dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFans Helmond Sport staken sfeeracties uit onvrede

Fans Helmond Sport staken sfeeracties uit onvrede

Helmond Sport moet het voorlopig zonder sfeeracties van haar fanatieke aanhang. Uit onvrede laten de fans weten daarmee voorlopig te stoppen, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Regeltjes
,,De lol is er simpelweg vanaf. Helmond Sport transformeerde in de afgelopen jaren van een gemoedelijke, vriendelijke en informele club tot een bureaucratisch bolwerk waar je struikelt over wetten en regeltjes”, schrijven de supporters van North Side Vak-O op hun eigen website. ,,Waar mede-supporters en media regelmatig vol lof over onze sfeeracties spreken en schrijven, komt vanuit de club eigenlijk niets dan gezeik. We missen een stukje waardering.”

Jammer
Onvrede is er onder meer over het verdwijnen van de huidige opslagplaats waar de fans hun spullen stalden. Directeur Marcel van den Bunder vindt het jammer dat de supporters per direct stoppen met sfeeracties: ,,Wij zijn juist een groot voorstander van die acties.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD