Volg ons

Achilles '29

Faillissementszitting Achilles ’29 op 31 juli

Faillissementszitting Achilles ’29 op 31 juli

De rechtbank in Zutphen buigt zich op 31 juli over de faillissementsaanvraag van Arno Arts tegen Achilles ’29. De trainer stelt dat hem contractverlenging zou zijn beloofd en de club dus bij hem in het krijt staat, meldt De Gelderlander.

,,Ik heb een brief naar de club gestuurd met de vraag of zij willen betalen, maar zij zeggen dat er geen verlenging van het contract is”, zegt advocaat André Brantjes van de Coaches Betaald Voetbal (CBV), die namens Arts procedeert. ,,Wij beroepen ons op een mail die daarover is verstuurd, zij geven daar een andere draai aan.”

Of het daadwerkelijk tot een faillissement komt, is de vraag. Daarvoor moet de rechter allereerst meegaan in de claim van Arts dat hem verlenging is beloofd en daarnaast is voor een faillissement een tweede schuldeiser noodzakelijk. Volgens de krant is Arts vooralsnog de enige. De Groesbeekse club betaalde hem recent al wel het achterstallige salaris over de maand mei.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Achilles '29