donderdag, september 23, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieFaillissement dreigt voor Roda JC

Faillissement dreigt voor Roda JC

Voor Roda JC dreigt een faillissement nu eigenaar Frits Schrouff heeft laten weten niet meer geld in de club te willen steken. Dat meldt het AD.

Onder supporters wordt een crowdfundingactie gehouden voor de noodlijdende club. Ook hoopt de club een investeerder te vinden. Voor volgend seizoen dreigt een tekort van 9 ton. Huidig eigenaar Schrouff zou bereid zijn om zijn aandelen, zo’n 80 procent, gratis te willen overdragen aan een investeerder. De Rus Mikhail Ponomarev, die eerder in beeld was, zou vrijwel zeker zijn afgehaakt. Op 15 juni eist de KNVB dat er een sluitende begroting is ingediend.

Eigenaar Schrouff zou zelfs een deadline hebben gesteld dat wanneer aanstaande dinsdag geen akkoord is bereikt met nieuwe investeerders, dat hij mogelijk het faillissement aanvraagt.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD