vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieExodus DOVO houdt aan: opnieuw vertrekt een sterkhouder

Exodus DOVO houdt aan: opnieuw vertrekt een sterkhouder

DOVO ziet opnieuw een sterkhouder vertrekken. Yannick Zeeman heeft besloten Panhuis te verlaten, meldt RegiosportVeenendaal.nl

Zeeman hakte maandagavond de knoop door na een gesprek met de technisch beleidsbepalers: ,,Ik wilde weten waarom er al wel spelers van buitenaf zijn vastgelegd, terwijl er met huidige selectiespelers nog niet was gesproken. Dit was ons namelijk beloofd. Daarop kwam geen duidelijk antwoord, wat mij al een naar gevoel gaf. Ook konden ze geen duidelijkheid geven over hoe de selectie eruit kwam te zien. Met alle respect; ze hadden geen idee waarover ze aan het praten waren. Ik miste echt een voetbalvisie.”

Hij is teleurgesteld in de aanbieding die de TC hem deed: ,,Spelers onderling praten veel met elkaar, zeker in deze tijd. Tegen mijn teamgenoten zijn heel andere bedragen genoemd dan dat ze bij mij zeiden. Je hebt het dan niet over een paar tientjes verschil, maar echt over duizenden euro’s. Ik speel hier nu drie jaar, heb slechts twee duels gemist en ben door het vertrek van Arends en Van Zeelst de langstzittende speler. Dan is het toch heel gek dat ik meer dan de helft van mijn salaris moet inleveren, terwijl anderen er slechts 10 procent op achteruit gaan. En nee, ik ben absoluut geen grootverdiener en voetbal niet voor het geld… maar een beetje waardering had ik wel verwacht. Zeker omdat de trainer zei graag met mij door te willen.”

,,Ik had oprecht graag hier gebleven, maar wat moet ik? Er worden leugens verteld, tegen iedereen wordt iets anders gezegd. Dat kan toch niet? Ik heb absoluut begrip voor de situatie waarin de vereniging nu zit, maar ik zie geen basis om onder deze voorwaarde met elkaar verder te gaan”, besluit hij tegenover de website.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD