maandag, oktober 18, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieExcelsior'31 ziet Seppenwoolde na acht jaar terugkeren

Excelsior’31 ziet Seppenwoolde na acht jaar terugkeren

Simon Seppenwoolde speelt in het seizoen 2021/2022 zijn thuiswedstrijden weer op De Koerbelt. De spits keert terug van FC Twente waarvoor hij acht jaar geleden Excelsior’31 verliet, zo meldt de vereniging uit Rijssen via de officiële kanalen.

Het vorige seizoen speelde hij voor FC Twente onder 21 en in de voorbereiding maakte hij minuten in het eerste elftal van de club uit Enschede. Seppenwoolde sprak op de website zijn tevredenheid uit over de stap naar Excelsior’31. ,,Het is een leuke groep met veel kwaliteit. De concurrentie binnen het team is dan ook groot. Ik heb zin om de concurrentiestrijd aan te gaan en hoop op een succesvol seizoen, zowel persoonlijk als met het team.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD