Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Excelsior’31 versterkt selectie met oud-speler van Helmond Sport en Go Ahead Eagles

Excelsior’31 versterkt selectie met oud-speler van Helmond Sport en Go Ahead Eagles

Givan Werkhoven is komend seizoen te bewonderen op de voetbalvelden in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De aanvaller sluit aan bij de selectie van Excelsior’31, zo maakte de club uit Rijssen wereldkundig via de officiële kanalen.

De 22-jarige aanwinst kwam het voorgaande seizoen uit voor Helmond Sport dat vervolgens zijn aflopende contract niet wenste te verlengen. Werkhoven begon met voetballen in de jeugd bij AGOVV en speelde verder nog voor de Koninklijke UD en Schalkhaar. Zijn debuut in het betaalde voetbal maakte hij in dienst van Go Ahead Eagles. Voor de club uit Deventer speelde hij 39 officiële wedstrijden.

Op de website van Excelsior’31 gaf Werkhoven tekst en uitleg over zijn keuze voor de club uit Rijssen. “Afgelopen winter ben ik al in gesprek geweest met Excelsior’31. Ondanks de goede gesprekken heb ik er toen toch voor gekozen om nog voor een kans in het betaalde voetbal te gaan. Dat is niet gelukt. Ik ben blij met de kans die Excelsior’31 mij nu biedt om weer aan spelen toe te komen en het plezier in het voetbal terug te vinden.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag