Volg ons

Excelsior’31-sluitpost Koetsier over duel met FC Utrecht: ‘Voor dit soort wedstrijden zit je op voetbal’

Derde Divisie Zaterdag

Excelsior’31-sluitpost Koetsier over duel met FC Utrecht: ‘Voor dit soort wedstrijden zit je op voetbal’

Donderdag staat de bekerwedstrijd tussen Excelsior’31 en het in de Eredivisie uitkomende FC Utrecht op het programma. Het zal niemand verbazen dat het voornoemde duel enorm leeft in de gemeente Rijssen, zo ook bij Melvin Koetsier. De doelman van de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal keek voor de camera van Excelsior’31 TV vooruit naar de wedstrijd van het jaar voor zijn vereniging. 

Gepraat
De confrontatie met FC Utrecht is voor Excelsior’31 al weer het derde bekerduel van het seizoen 2019/2020. In de voorgaande twee voorrondes rekende het respectievelijk af met RKVV DEM (2-1) en Dongen (1-2). Loting koppelde de club uit Rijssen vervolgens aan de vereniging uit de Domstad. Dat het duel leeft bij de amateurclub is overduidelijk. ,,Daar wordt al weken over gepraat en je merkt dat de club er gewoon hartstikke druk mee is. Natuurlijk heb ik daar zin in. Voor dat soort wedstrijden zit je op voetbal. Het kan wat mij betreft niet snel genoeg aanstaande donderdag zijn”, aldus Koetsier tegenover de camera van Excelsior’31 TV.

Grote winnaar
Volgens de sluitpost is het komende duel een mooi extraatje voor de club.  ,,Ik hoop dat wij zo lang mogelijk in de wedstrijd kunnen blijven en wie weet nog voor een verassing kunnen zorgen. Ik denk dat uiteindelijk de vereniging de grote winnaar is. Ze moesten dan nu heel snel de lichten vervangen, dat is al iets dat op de rol stond om te gaan doen en dat is nu dan in een stroomversnelling gekomen. Er komt mooi wat geld binnen denk ik vanuit de kantine-omzet. Ik denk dat het voor de club uiteindelijk de mooiste wedstrijd is en voor ons sportief speel je daar ook voor.”

Het interview van doelman Koetsier met Excelsior’31 TV is in zijn geheel te zien op de bijgevoegde video.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag