zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagExcelsior'31 neemt afscheid van Jamarro Diks: 'Ik heb een moeizaam jaar achter...

Excelsior’31 neemt afscheid van Jamarro Diks: ‘Ik heb een moeizaam jaar achter de rug’

Jamarro Diks is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Excelsior’31. De club wenste het contract van de aanvaller, die ruiterlijk toegaf dat dit jaar niet alles op rolletjes liep, niet te verlengen. De zoektocht naar een nieuwe club is daarom nu gestart. 

Door Excelsior’31 werd de keuze genaakt om in de zomer van 2021 uit elkaar te gaan. ,,Ik heb een gesprek gevoerd met de club en daarin heeft men aangegeven dat het uiteindelijk niet helemaal geworden was van wat men er van te voren van had verwacht. Ik heb een moeizaam jaar achter de rug en dat had ook te maken met privé omstandigheden. Ik zie nu wel wat er op mijn pad zal komen, natuurlijk hoop ik dat ik op hetzelfde niveau kan blijven spelen”, aldus Diks tegenover Voetbal247.nl

In juli 2019 maakte Diks de overstap van CSV Apeldoorn naar Excelsior’31. Diks speelde dus twee seizoenen in Rijssen waarbij de competities telkens abrupt beëindigd werden door het coronavirus. Hij kijkt dan ook met gemengde gevoelens terug op deze periode.  ,,Met ups en downs. In mijn eerste seizoen was het in het begin best wennen, maar ik wist al snel mijn draai te vinden. Het zag er allemaal veel belovend uit bij de start van dit seizoen, maar helaas liep alles anders door het coronavirus.”

Diks speelde in zijn jeugdjaren voor VIOS Vaassen, AGOVV, Vitesse en Groen Wit’62. Daarna volgde WSV Apeldoorn. AS Trencin, GVVV en CSV Apeldoorn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD