woensdag, maart 3, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Excelsior'31 en hoofdtrainer Wouda verlengen samenwerking met twee jaar

Excelsior’31 en hoofdtrainer Wouda verlengen samenwerking met twee jaar

Jurjan Wouda en Excelsior’31 hebben besloten om ook na dit seizoen met elkaar verder te gaan. De club uit Rijssen maakte via de officiële kanalen wereldkundig dat de oefenmeester zijn handtekening had geplaatst onder een contract tot medio 2023.

- Advertentie -

De hoofdtrainer van de vereniging uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal is bezig aan zijn eerste maanden als hoofdtrainer van Excelsior’31. Voor deze periode was hij in Rijssen ook al werkzaam als assistent-trainer en als trainer in de jeugdopleiding.

Wouda is vanzelfsprekend uitermate tevreden met het vertrouwen dat de club in hem heeft, zo gaf hij aan op de officiële website van de club. ,,De eerste maanden als hoofdtrainer zijn ontzettend goed bevallen. Het is een voorrecht om bij zo’n grote club in de regio trainer te zijn. De samenwerking met de technische staf, medische staf en TC is goed. Tevens hebben we een mooie spelersgroep met veel talent en ervaring. Ook de komende twee seizoenen hoop ik dat de Excelsior fans kunnen genieten van een gedisciplineerd elftal en een herkenbare speelstijl met attractief voetbal. Laten we hopen dat we snel weer nieuwe mooie voetbalmomenten kunnen beleven met elkaar!”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES