Volg ons

Eerste Divisie

Excelsior-trainer Moniz boos na puntendeling: ‘Je moet de drie punten over de streep trekken’

Excelsior-trainer Moniz boos na puntendeling: ‘Je moet de drie punten over de streep trekken’

Ricardo Moniz was direct na afloop van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles zichtbaar teleurgesteld toen hij voor de camera van FOX Sports verscheen. De hoofdtrainer van Excelsior sprak er schande van dat zijn team de zeker lijkende voorsprong in de slotfase alsnog weggaf. 

Woorden schieten te kort
,,Wij geven het in de 89ste minuut weg, dat heb je gezien. Daar kan je wel boos om worden toch? Waarna Moniz verdere tekst en uitleg gaf over waar deze boosheid vandaan kwam.  ,,Qua spel, nou in die zin dat je 2-1 leidt daar ben je dan niet boos over. Natuurlijk had je 3-1 maakt of een counter plaatst, maar je mag die bal nooit in de hoek verliezen en dan dus een counter inleiden. Daar ben je dan dus boos over bij de eerste goal en hoe wij een bal weg koppen, dan schieten woorden te kort”, aldus de oefenmeester tegenover de camera van voornoemde sportzender.

Mendes Moreira
Moniz was ook niet te spreken over het vertoonde spel in de eerste helft. Na de pauze zorgde invaller Ahmad Mendes Moreira voor de ommekeer met zijn twee treffers. ,,We brachten voorin te weinig en hadden ruzie met de bal en te weinig gevoel in de eindpass rond de zestien. In de tweede helft brengt Ahmad ons helemaal terug in de wedstrijd en dan moet je de drie punten over de streep trekken. Dit zeker gezien de ambities die wij hebben. Nogmaals, je moet de drie punten over de streep trekken en het is een schande dat dit niet gebeurde.”

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie