Home Competities Tweede Divisie Excelsior Maassluis ziet weer een verdediger vertrekken: 'Droombaan niet te combineren met...

Excelsior Maassluis ziet weer een verdediger vertrekken: ‘Droombaan niet te combineren met zelf voetballen’

Woensdag was er wederom nieuws te melden van het spelersfront bij Excelsior Maassluis. Nadat het recent Sefa Kurt zag vertrekken sluit nu ook Daan Smith de deur per direct bij de club uit de Tweede Divisie. De centrale verdediger heeft zijn droombaan gevonden die niet te combineren is met het voetballen bij de club uit Maassluis, zo meldt men via de officiële kanalen.

- Advertentie -

De aanvoerder van Excelsior Maassluis gaf op de website van de club tekst en uitleg over zijn keuze.  ,,Ik ga bij de jeugdopleiding van Feyenoord de Onderbouw coördineren en wordt daar verantwoordelijk voor de Onder 7 tot en met de Onder 13. Dit is voor mij een droombaan die onverwachts voorbij is gekomen. Deze baan is helaas niet te combineren met zelf voetballen. Het doet pijn om halverwege het seizoen te moeten stoppen, maar dit is de baan waar ik de afgelopen jaren veel in mezelf voor heb geïnvesteerd.”

Smith plaatste zijn eerste stappen op het voetbalveld in Vlaardingen bij VCF en verkaste vervolgens naar Excelsior Maassluis. Daarna maakte hij de stap naar de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte als huurling van Excelsior Rotterdam zijn debuut in het betaalde voetbal. Vanaf 2018 was hij naast speler ook hoofd opleidingen bij Excelsior Maassluis.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES