dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Tweede Divisie Excelsior Maassluis ziet smaakmaker Afaker vertrekken naar Katwijk

Excelsior Maassluis ziet smaakmaker Afaker vertrekken naar Katwijk

Katwijk heeft een mooie slag geslagen op de transfermarkt. De titelhouder van de Tweede Divisie kan komend seizoen een beroep doen op Marouane Afaker die momenteel zijn wedstrijden speelt bij Excelsior Maassluis. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt via de website van vv Katwijk.

- Advertentie -

Contract
Afaker tekende een contract voor één seizoen bij zijn nieuwe vereniging. In de zomer van 2018 arriveerde hij bij Excelsior Maassluis waar hij al snel een basisplaats wist te veroveren. Katwijk omschreef de nieuwste aanwinst als een bewegelijke en veelzijdige aanvaller die zijn techniek en inzicht koppelt aan zijn snelheid en individuele actie.

Excelsior Rotterdam
De pas negentienjarige aanwinst sloot zich vanaf zijn tiende aan bij de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam. In het seizoen 2017/2018 maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal van de profclub, de tegenstander was toen Heracles Almelo. In het voornoemde seizoen werd hij ook topscorer van Jong Excelsior dat destijds uitkwam in de zogenoemde beloftencompetitie.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES