zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisExcelsior Maassluis wil door met coach Jeroen Rijsdijk

Excelsior Maassluis wil door met coach Jeroen Rijsdijk

Excelsior Maassluis heeft trainer Jeroen Rijsdijk een aanbieding gedaan om zijn contract te verlengen. Rijsdijk is sinds de zomer van 2015 coach in Maassluis en boekte daarin aansprekende resultaten.

Succesvol

In zijn eerste seizoen haalde Rijsdijk met Excelsior Maassluis direct het algeheel landskampioenschap binnen. Ook de vijfde plaats vorig seizoen in de Tweede Divisie was qua budget een knappe prestatie te noemen.

Ambities
,,Ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik heb aan de andere kant wel ambities, maar die liggen in het profvoetbal en ik hoef niet naar een andere club in het amateurvoetbal”, reageert Rijsdijk in het AD. Daarmee zet hij indirect een streep door zijn naam op het mogelijke kandidatenlijstje bij IJsselmeervogels voor volgend seizoen, waar hij als speler zeer succesvol was. De oefenmeester volgt dit jaar de cursus Coach Betaald Voetbal en loopt in dat kader stage bij eredivisionist Sparta.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD