zaterdag, oktober 23, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieExcelsior Maassluis wil complex renoveren, vraagt gemeente om geld

Excelsior Maassluis wil complex renoveren, vraagt gemeente om geld

Excelsior Maassluis trekt aan de bel bij de gemeente omdat het van mening is dat haar sportpark dringend een renovatie en metamorfose nodig heeft. Het ontbreekt de club daarvoor echter aan financiële middelen.

,,Een verhuizing is een gesloten boek”, zegt voorzitter Hans de Leeuw in gesprek met het AD. ,,De accommodatie is zwaar verouderd en er moet iets gebeuren, dat ziet iedereen die hier rondloopt. We hebben de gemeente om hulp gevraagd, want we hebben zelf niet het geld om een verbouwing te bekostigen.”

Voor de renovatie is behoorlijk wat geld nodig: ,,Het gaat niet om een bedrag van 20.000 euro. Ze hebben ons gevraagd om hen de tijd te geven om deze vraag te onderzoeken en dat snappen we, maar we hopen wel dat we aan het eind van het jaar iets meer duidelijk hebben.”

Belangrijk is wel voor de club dat Excelsior Maassluis actief blijft op het hoogste amateurniveau: ,,Daar is ons veel aangelegen, want als je degradeert kom je niet zomaar terug en we willen jeugdspelers een zo hoog mogelijk podium bieden om zich te ontwikkelen. Dat is met onze koers de afgelopen jaren gelukt en als we daar ook in dit tussenjaar in slagen, moet dat ook in de seizoenen hierna gaan lukken.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD