zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie'Excelsior Maassluis weet selectie te versterken met voormalig Cambuur-speler Van den Beemt'

‘Excelsior Maassluis weet selectie te versterken met voormalig Cambuur-speler Van den Beemt’

Nino van den Beemt draagt , volgens het Algemeen Dagblad, dit seizoen het shirt van Excelsior Maassluis. De verdediger/middenvelder speelde zijn laatste wedstrijden in het shirt van SC Cambuur en sluit nu direct aan bij de club uit de Tweede Divisie.

Debuut
De 24-jarige aanwinst was in het verleden actief in de jeugdopleiding van Excelsior en SC Cambuur. Op 10 december 2018 maakte hij zijn officiële debuut in het betaalde voetbal voor de club uit Leeuwarden, dit in een gewonnen uitwedstrijd tegen Jong PSV (1-2). In totaal speelde hij in het seizoen 2018/2019 tien wedstrijden in de Eerste Divisie.

Team VVCS
In zijn zoektocht naar een nieuwe club was Van den Beemt in de aanloop naar het seizoen actief voor Team VVCS. Het tijdelijke team van de spelersvakbond voor spelers zonder contract.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD