maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieExcelsior Maassluis verlengt met vier spelers

Excelsior Maassluis verlengt met vier spelers

Excelsior Maassluis heeft tijdens het trainingskamp met vier spelers een akkoord weten te bereiken om ook in 2017-2017 uit te komen voor de Tricolores. De huidige nummer zeven van de Tweede Divisie wist in een eerder stadium het contract van trainer Jeroen Rijsdijk al te verlengen, terwijl Kilian Berkhout besloot te verkassen naar Katwijk.

Aan goed seizoen bezig

Daar zijn nu vier spelers bijgekomen, namelijk Niels Redert, Sefa Kurt, Stefan Kruithof en Vincent van den Berg. Van den Berg is aan een erg sterk seizoen bezig met al vier doelpunten. De aanvaller zorgt wekelijks voor veel gevaar en is sinds zijn terugkeer in Maassluis een vaste waarde. Dit seizoen miste hij ook pas één wedstrijd. Kruithof scoorde al drie keer en gaf vier assists als vaste nemer van de standaardsituaties. De in 2013 van Barendrecht overgekomen speler miste zelfs nog geen enkel duel.

Redert niet altijd meer in de basis

Dat was wel het geval voor de 31-jarige Redert. De aanvoerder was vorig seizoen één van de dragende spelers in het kampioensjaar, maar in de huidige campagne kon hij niet altijd rekenen op een basisplaats. Uiteindelijk speelde hij pas tien van de achttien duels vanaf de aftrap en staat de doelpuntenteller ook nog op nul. Redert plakt er echter wel een jaar aan vast bij zijn club, wat ook het geval is voor Kurt. De centrale verdediger miste de afgelopen twee seizoenen veel wedstrijden doordat hij telkens tegen een lange schorsing aan liep. Nu stond hij al wel elf keer in de basis en scoorde ook twee keer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD